За Богословец

ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЈА

Ветропарк Богословец

Ветропаркот Богословец е проект во источна Македонија во регионот на Св. Николе. Нашето искуство е посебно со оглед на тоа што нашатадомицилна фирма БНБ Компани има развиено 5 мали хидро електрани во Република Македонија. Сите тие проекти се во функција во моментов, и имаат повластена тарифа доделена на тендер која трае до 2035 година.

 

 

 

Поставеност на
Ветропаркот

Ветро Парк Богословец - Проект

Ветро Парк Богословец - Процес на градба

Ветро Парк Богословец - Започнато производство