ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЈА

Добродојдовте во
Ветро Парк Богословец

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА СТРАНАТА ЗА

Ветропарк Богословец

Ветропаркот Богословец е проект во источна Македонија во регионот на Св. Николе. Нашето искуство е посебно со оглед на тоа што нашатадомицилна фирма БНБ Компани има развиено 5 мали хидро електрани во Република Македонија. Сите тие проекти се во функција во моментов, и имаат повластена тарифа доделена на тендер која трае до 2035 година.

ПОСТАВЕНОСТ НА ВЕТРОПАРКОТ

Енергијата од обновлив и чист извор

Get The Energy
Revolution

Svg

Обновлива Енергија

Svg

Од Ветерот

Svg

Ја штитиме Планетата

Complete Solutions.

Energy Experts.

НАШИОТ БЛОГ

Последни Новости