Контакт

Ветро Парк Богословец

Контактирајте нè за информации и прашања

За какви било поплаки, контактирајте нѐ со пополнување на нашиот образец за поплаки Формулар за Жалба , користејќи еден од каналите за комуникација наведени подолу или онлајн формуларот за контакт, при што се обврзуваме да потврдиме прием на сите поплаки во рок од 48 часа. По потврдата, нашиот тим ќе ја испита и одговори на секоја поплака и ќе работи на решавање на сите проблеми на заемно задоволство на сите страни.

ТЕЛЕФОН

ПИШЕТЕ НИ

АДРЕСА

Поштенски фах 907,

Република Македонија

Онлајн порака

Внесете ваши податоци:

    Честитки! Вашата порака е испратена.

    Грешка! Обидете се повторно да испратите.