Добредојдовте на страната за Ветропарк Богословец

Ветропаркот Богословец е проект во источна Македонија во регионот на Св. Николе. Нашето искуство е посебно со оглед на тоа што нашатадомицилна фирма БНБ Компани има развиено 5 мали хидро електрани во Република Македонија. Сите тие проекти се во функција во моментов, и имаат повластена тарифа доделена на тендер која трае до 2035 година.

ПОСТАВЕНОСТ НА ВЕТРОПАРКОТ

Енергијата од обновлив и чист извор

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Amet consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

ВИДЕО ЛОКАЦИЈА

Ветропарк Богословец